Breaking News 5 februari 2014
Turbulent levensverhaal van topadvocaat Hammerstein

Vandaag in Breaking News de autobiografie van topadvocaat Oscar Hammerstein, Ik heb de tijd. Vorige week was hij te gast in Shownieuws, donderdag bij Pauw & Witteman, vrijdag bij Powned, zaterdag in De Telegraaf, gisteren in de Volkskrant... en vandaag dus in Breaking News.

   EnigeEchteTwitter logo 2012    

 Volg Breaking News ook via Twitter

 

Ik heb de tijd. Autobiografie van een eigenzinnige advocaat

Oscar Hammerstein

 

Hammerstein2Deze titel werd niet eerder opgenomen in een NBD Biblion-abonnement (SO, Toptitel, Top10) of -snelservice (Express Titels).

Genre: Non-fictie volwassenen; Autobiografie, rechtsgeleerdheid

 

De uitgever over Ik heb de tijd: 

In het leven van de advocaat Oscar Hammerstein zijn drie data van veel belang. Wanneer hij in juli 1988 te horen krijgt dat hij besmet is met het hiv-virus – toentertijd een doodvonnis – stort zijn wereld in. Hij gaat gezond leven, veel sporten en zet alles op alles om te overleven.

In de lente van 1994 wordt hij opgepakt wegens vermeende betrokkenheid bij het witwassen van crimineel geld en wordt zijn overlevingsinstinct voor een tweede maal aangesproken. Zes weken lang zit hij vast. Uiteindelijk wordt hij op alle punten vrijgesproken.

De moord op zijn vriend Pim Fortuyn is het derde ijkpunt in Hammersteins leven. De dader is veroordeeld maar de littekens ervan zijn bij de advocaat én in onze samenleving nog zichtbaar.

In Ik heb de tijd vertelt Hammerstein openhartig over zijn familie en vrienden, zijn Leidse studententijd en zijn carrière als advocaat aan de hand van deze drie levensbepalende gebeurtenissen.

 

Oscar Hammerstein (1954) was vanaf 1981 als medewerker en compagnon verbonden aan verschillende gerenommeerde advocatenkantoren. Al vanaf het begin van zijn loopbaan heeft Hammerstein vooraanstaande Nederlandse en buitenlandse ondernemers geadviseerd en bijgestaan in vaak spraakmakende zaken. Samen met Gerard Spong schreef hij ‘Vervolg ze tot in de hel’, de haatzaai-aangifte van Fortuyn.

 

Productinformatie:

Medium: boek

Uitgever: Meulenhoff

Uitvoering: 384 blz, 22 cm., paperback

Prijs: 19,95

NBD Biblion Prijs: 20,57 incl. bindkosten en excl. verzendkosten

ISBN: 9789029089029

BRNS Bestelnummer: 2014065276

 

Klik hier om via AIDA te bestellen >>>

 

NwBestelknop_BreakingNews

 

 

 

Aanbod geldig van woensdag 5 februari 10.00 uur tot donderdag 6 februari 10.00 uur.

!footertekst

 

NBD Biblion | Huygensstraat 1 | 2721 LT Zoetermeer | Postbus 7454 | 2701 AL Zoetermeer
T (079) 344 0344 | F (079) 344 0343 | E nieuwsbrief@nbdbiblion.nl | I http://www.nbdbiblion.nl/ |