Breaking News 12 februari 2014
De Snowden Files

Vandaag in Breaking News het spraakmakende boek over klokkenluider Edward Snowden, zijn speurtocht en onthullingen en de implicaties ervan. De Snowden Files kwam vóór publicatie al ter tafel bij Pauw & Witteman en kreeg een grote voorpublicatie in De Volkskrant. Diverse media, waaronder NRC Handelsblad en Nederlands Dagblad, volgden. Volgende week is auteur Luke Harding in Nederland voor een reeks lezingen en interviews met de schrijvende en RTV-pers.

 

‘Dit boek wordt voorgestuwd door adrenaline, [...] een must voor wie de ontwikkelingen rond de NSA volgt.’ Maartje Somers, NRC Handelsblad

   EnigeEchteTwitter logo 2012    

 Volg Breaking News ook via Twitter

 

De Snowden Files

Luke Harding

 

Snowden FilesDeze titel werd niet eerder opgenomen in een NBD Biblion-abonnement (SO, Toptitel, Top10) of -snelservice (Express Titels).

Genre: Non-fictie volwassenen; informatietechnologie, spionage

 

De uitgever over De Snowden Files: 

Niet alleen de e-mails, WhatsAppjes en telefoongesprekken van potentiële vijanden van Amerika zijn bekeken en afgeluisterd, maar ook die van miljoenen gewone burgers en regeringsleiders als Angela Merkel en François Hollande. De NSA heeft daarbij samengewerkt met de Britse inlichtingendienst GCHQ, en internetbedrijven als Google en Facebook gehackt. Wat nu naar buiten is gekomen, is waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg.

De Snowden Files is het spannende verhaal van de opmerkelijkste klokkenluider aller tijden. Minutieus laat auteur Luke Harding de stappen zien die Edward Snowden zette om de informatie die hij heeft verzameld met de wereld te delen - vermoedelijk gaf hij 50.000 tot 200.000 documenten aan journalisten door.

Dit sensationele boek is het meest complete verhaal over Edward Snowden: zijn werkwijze, zijn vlucht om uit handen van Amerika te blijven en zijn intentie om de wereld te laten zien dat deze afluisterpraktijken volledig uit de hand zijn gelopen en zich onttrekken aan elke vorm van democratische controle.

 

Luke Harding is journalist en schrijver. Als buitenlandcorrespondent van The Guardian berichtte hij over India, Duitsland en Moskou. Ook deed hij verslag van de oorlogen in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië. Zijn drie boeken, waaronder WikiLeaks, zijn in een groot aantal landen verschenen.

 

Productinformatie:

Medium: boek

Uitgever: Nieuw Amsterdam

Uitvoering: 288 blz, 21 cm., paperback

Prijs: 19,95

NBD Biblion Prijs: 20,57 incl. bindkosten en excl. verzendkosten

ISBN: 9789046817025

BRNS Bestelnummer: 2014075854

 

Klik hier om via AIDA te bestellen >>>

 

NwBestelknop_BreakingNews

 

 

 

Aanbod geldig van woensdag 12 februari 10.00 uur tot donderdag 13 februari 10.00 uur.

!footertekst

 

NBD Biblion | Huygensstraat 1 | 2721 LT Zoetermeer | Postbus 7454 | 2701 AL Zoetermeer
T (079) 344 0344 | F (079) 344 0343 | E nieuwsbrief@nbdbiblion.nl | I http://www.nbdbiblion.nl/ |