Breaking News 27 mei 2014
Stil in mij van Daniëlle Hermans en Esther Verhoef

Vandaag in Breaking News ─want nu weer leverbaar─ een aangrijpend boek dat vóór verschijnen al veel aandacht kreeg bij Pauw & Witteman en prompt uitverkocht raakte. In Stil in mij. Overleven bij de nonnen vertellen vrouwen over het misbruik dat zij als meisjes ondervonden achter de gesloten deuren van de Nederlandse katholieke internaten en weeshuizen tussen de jaren dertig en negentig van de vorige eeuw.

 

Brede persaandacht, niet alleen bij Pauw & Witteman, maar ook in Margriet, Happinez, Dit is de dag, Spijkers met koppen, etc. Het boek kwam deze week nieuw binnen op 12 in de Bestseller60.

   EnigeEchteTwitter logo 2012    

 Volg Breaking News ook via Twitter

 

Stil in mij. Overleven bij de nonnen

Daniëlle Hermans en Esther Verhoef

 

Stil in mijDeze titel is niet opgenomen in de Standing Order- en Toptitelabonnementen. Wel wordt het boek binnenkort uitgeleverd als Toptientitel. De titel is niet aangeboden als Express Titel.

Genre: Non-fictie volwassenen; Waargebeurd, misbruk, religie

 

De uitgever over Stil in mij. Overleven bij de nonnen: 

 

In Stil in mij. Overleven bij de nonnen vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door nonnen binnen de rooms-katholieke kerk. Auteurs Esther Verhoef en Daniëlle Hermans interviewden tientallen slachtoffers om hun persoonlijke ervaringen uit eerste hand te kunnen optekenen. In Stil in mij laten deze vrouwen voor het eerst hun eigen stem horen en vertellen zij zelf over hun ervaringen toen zij als kinderen werden overgedragen aan scholen en instituten waar nonnen de leiding hadden. 

 

Dit boek is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het Vrouwenplatform Kerkelijk Kindermisbruik (VPKK).

 

Daniëlle Hermans en Esther Verhoef hebben diverse succesvolle thrillers op hun naam staan. De auteurs schreven dit boek naar aanleiding van de publiciteit over misbruik door rk-instellingen van meisjes en jonge vrouwen. Hermans en Verhoef herkenden hierin de verhalen van hun eigen moeders, die ook als kind bij de nonnen op school hadden gezeten. Zij besloten deze vrouwen de stem te geven die ze als klein meisje niet hadden.

 

Productinformatie:

Medium: boek

Uitgever: A.W. Bruna

Uitvoering: 294 blz, 22 cm., paperback

Prijs: 18,95

NBD Biblion Prijs: 19,77 incl. bindkosten en excl. verzendkosten

ISBN: 9789400504257

BRNS Bestelnummer: 2014213915

 

Klik hier om via AIDA te bestellen >>>

 

NwBestelknop_BreakingNews

 

 

 

Aanbod geldig van dinsdag 27 mei 10.00 uur tot woensdag 28 mei 10.00 uur.

!footertekst

 

NBD Biblion | Huygensstraat 1 | 2721 LT Zoetermeer | Postbus 7454 | 2701 AL Zoetermeer
T (079) 344 0344 | F (079) 344 0343 | E nieuwsbrief@nbdbiblion.nl | I http://www.nbdbiblion.nl/ |